1 de 10
Comerç

'Les Botigues al Carrer' tornen a omplir Reus de compradors i ofertes d'última hora

Els comerços fan un balanç positiu de l'edició estiuenca d'aquest esdeveniment comercial que ja és tota una tradició a Reus

El carrer Llovera de Reus ple de gom a gom durant 'Les Botigues al Carrer'. | L.S.
per TarragonaDigital, Reus | 4 de setembre de 2023 a les 09:46 |
La ciutat de Reus va tancar aquest dissabte, 2 de setembre, la 46a edició de 'Les Botigues al Carrer', un esdeveniment comercial que serveix a les botigues de la capital del Baix Camp per treure a peu de carrer els últims estocs de les rebaixes a preus molt baixos, així com mostrar els productes de nova temporada als consumidors.

Van ser quatre jornades de descomptes i grans ofertes a peu de carrer, les quals van comptar amb una bona afluència de gent a Reus, malgrat les previsions de pluja del cap de setmana. Els comerços de Reus valoren molt positivament aquesta nova edició de 'Les Botigues al Carrer', en la qual hi van prendre part més de 250 taules i penjadors dels comerços a peu de carrer.


Des de moda, complements, accessoris, tecnologia, roba per a la casa, joieria, i també promocions d'establiments del sector de serveis van conformar quatre dies de descomptes.

Una 46a edició exitosa


Des de El Tomb de Reus han assegurat que durant els quatre dies hi ha hagut «una bona afluència de gent» després d'una temporada d'estiu «marcada per les altes temperatures». L'entitat considera que l'èxit d'aquesta 46a edició de l'esdeveniment rau en dos factors: «En primer lloc, la campanya està plenament consolidada i és molt coneguda pels nostres clients» i d'altra banda, la «important inversió en publicitat, tant als mitjans, com també a través de la web i les xarxes socials». 


Pel que fa al perfil del comprador durant aquests dies, l'entitat comercial assegura que entre un 70 i un 80% ha estat «de proximitat: reusencs i gent del territori», mentre que la resta de compradors eren turistes i visitants que estan de vacances a la zona.

Els comerços reusencs tanquen d'aquesta manera la temporada d'estiu i fan una crida a la població a visitar les botigues per descobrir els productes de nova temporada, així com també alguns descomptes finals d'estiu que encara hi ha a l'interior dels comerços.
Participació