1 de 10
Successos

Denuncien per primer cop a Tarragona captadors de clients de botigues de compravenda

Un operatiu conjunt a Tarragona acaba amb 11 persones i 4 vehicles identificats, un detingut, dos locals denunciats i la denúncia a tres individus que esperaven al carrer per captar-ne d'altres a qui comprar material de segona mà

Una imatge de l'operatiu a Tarragona. | Mossos
per Laia Solanellas, Tarragona | 5 de setembre de 2023 a les 15:44 |
L'operatiu policial conjunt d'aquest matí de dimarts, 5 de setembre, a la ciutat de Tarragona ha donat els seus fruits. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, les gestions realitzades han finalitzat amb 11 persones i 4 vehicles identificats i, per primera vegada a Tarragona, tres persones denunciades per esperar al carrer possibles clients dels establiments de compravenda i intentar captar-los.A les onze del matí s'ha iniciat aquest operatiu que ha comptat amb la presència d'agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) i de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USC) de la comissaria de Tarragona, juntament amb la Guàrdia Urbana de Tarragona i la Policia Nacional.

El dispositiu s'ha efectuat al carrer Alguer de la ciutat de Tarragona i s'ha centrat en tres conegudes botigues de compravenda a la zona. És habitual que a les portes d'aquests comerços hi hagi altres individus que intenten captar possibles clients de les botigues, efectuant transaccions sense llicència a la via pública.

Un detingut i dos locals denunciats per diligències penals


Com a resultat del desplegament policial hi ha hagut 11 persones i quatre vehicles identificats, i segons destaca la policia catalana, per primera vegada a Tarragona s'ha denunciat tres persones que esperaven al carrer per captar possibles clients dels comerços i comprar ells el material de segona abans que accedissin a la botiga. 

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra també han denunciat una de les empreses inspeccionades per aquesta raó i s'han tramitat dues actes administratives per dur a terme aquesta activitat il·legal al carrer.


La Guàrdia Urbana de Tarragona també ha obert diligències penals en dos locals per material recuperat que presumptament havia estat robat, a la vegada que ha aixecat una acta per infraccions administratives diverses i per no tenir l'assegurança obligatòria. La Policia Nacional, amb les seves competències, ha detingut una persona per infringir la Llei d'Estrangeria.
Participació