1 de 10
Successos

Nit en flames a Reus: Cremen 9 cotxes i 2 contenidors

Els incendis han passat de matinada i sis dels vehicles han quedat totalment calcinats

Imatge d'un dels vehicles que han cremat a Reus. | Bombers
per TarragonaDigital, Reus | 6 de setembre de 2023 a les 08:53 |
Nit en flames a Reus. Els Bombers de la Generalitat han treballat de valent per apagar diversos incendis a la capital del Baix Camp que han cremat fins a nou vehicles i un parell de contenidors al carrer.

Els serveis d'emergències han rebut el primer avís a les dues de la matinada. S'informava que hi havia diversos cotxes cremant a l'avinguda de Països Catalans. Quan els bombers han arribat al lloc dels fets han comprovat que es tractava de tres vehicles aparcats que han quedat finalment cremats.


Només quinze minuts després entrava un nou avís. En aquesta ocasió les flames se situaven a molts pocs metres del primer incendi, al carrer Llevant. Eren sis els cotxes aparcats que estaven cremant, tres dels quals han quedat cremats i tres més afectats per l'incendi.

Després que els Bombers de la Generalitat donessin per apagats aquests dos incendis, a les 05.54 hores de la matinada han tornat a rebre un avís. Aquest cop era al carrer Raseta de Sales i es tractava d'un foc de contenidors.


L'incendi ha cremat dos d'aquests contenidors i també ha acabat afectant un arbre que era a tocar d'ells, a causa de la virulència de les flames. Els fets s'investigaran, i és que la simultaneïtat dels dos primers incendis ha aixecat totes les sospites.

 

 
Participació