1 de 10
Agenda

Els millors plans per gaudir del pont de setembre a la demarcació de Tarragona

Agenda d'activitats per fer al Camp de Tarragona del 8 a l'11 de setembre

L'exterior del Museu Casteller de Catalunya, a Valls. | Museu Casteller de Catalunya
per TarragonaDigital, Tarragona | 7 de setembre de 2023 a les 16:09 |
La tornada oficial a la rutina ha arribat aquesta setmana amb la represa del curs escolar i també, per a moltes persones, el final de les vacances. Tanmateix, serà una setmana curta (especialment per a la gent de Cambrils que també tindrà festa el dia 8 per Festa Major), i és que la Diada Nacional de Catalunya, l'11-S, cau en dilluns.

Això farà que moltes persones puguin gaudir d'un pont de tres dies festius consecutius per tornar a agafar forces i encarar els pròxims mesos amb més optimisme. A TarragonaDigital, us portem una setmana més els millors plans per gaudir dels dies festius.


Com sempre, només heu de clicar a cada proposta i a dins hi trobareu tota la informació que necessiteu per gaudir-la.

Agenda a Tarragona del 8 a l'11 de setembre


La Diada Nacional de Catalunya omple bona part de la programació durant aquests dies, amb els actes culturals i reivindicatius als pobles i ciutats de Tarragona.

Valls inaugura l'esperadíssim Museu Casteller i ho fa amb un cap de setmana d'activitats programades per donar la benvinguda.
Calafell es converteix en la capital del 'rockabilly' amb el seu festival més internacional on hi haurà música i mercadets.

El 40è aniversari del Ball de Diables, el 5è de la geganta Frida i moltes altres activitats omplen de festa Tarragona amb els actes previs de Santa Tecla.
Montblanc també està de Festa Major aquest cap de setmana i la cultura popular serà la protagonista.
Participació