1 de 10
Loteries

Tarragona torna a estar de sort: Nou premi de milers d'euros de l'ONCE

Pluja de milers d'euros a Torredembarra amb el 'Sueldazo' de l'ONCE

Imatge d'arxiu d'un quiosc de l'ONCE. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Torredembarra | 18 de setembre de 2023 a les 10:26 |
Sembla que la demarcació de Tarragona no deixa de tenir sort aquest mes de setembre. Un nou premi de milers d'euros de l'ONCE ha caigut en un municipi de la demarcació, concretament a Torredembarra.

En aquesta ocasió ha estat el sorteig del 'Sueldazo' de l'ONCE d'aquest dissabte, 16 de setembre, que ha deixat una pluja de milers d'euros al municipi. El cupó premiat el va vendre Juan Fresco, agent venedor de jocs responsables de l'organització, i la persona afortunada es va endur 20.000 euros.


Des del seu punt de venda situat al carrer Pere Badia, 16, Fresco va vendre el cupó premiat. El 'Sueldazo' de cap de setmana de l'ONCE ofereix tots els dissabte i diumenges un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros.

Cal recordar que aquest cap de setmana Valls també va ser agraciada amb el primer premi de la Loteria Nacional, el qual ha deixat fins a 3 milions d'euros des de l'administració de loteries del carrer de la Cort.


Concretament, el número premiat ha estat el 26685 i ha repartit uns 60.000 euros per dècim, fins a un total de 3 milions d'euros.
 
Participació