1 de 10
PLATGES

Salou estrenarà una platja per a gossos el pròxim estiu

Serà la primera del municipi salouenc en què els usuaris podran banyar-se amb les seves mascotes

La platja de Ponent de Salou tindrà un espai per a gossos la pròxima temporada de bany. | Ajuntament de Salou
per TarragonaDigital, Salou | 19 de setembre de 2023 a les 10:40 |
L'Ajuntament de Salou instal·larà una platja per a gossos la pròxima temporada de bany. S'ubicarà a la platja de Ponent del municipi de la Costa Daurada i tindrà una superfície de 1.200 metres quadrats, segons ha explicat el 'Diari de Tarragona'. En aquest sentit, els propietaris hauran de portar els animals lligats, recollir les seves necessitats i evitar que molestin la resta de banyistes.

Aquesta serà la cinquena platja per a gossos de la Costa Daurada, sumant-se a les que hi ha a Cambrils, Roda de Berà, Mont-roig del Camp i Tarragona. L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que "renovem el compromís perquè les platges siguin accessibles, inclusives i sostenibles. Que siguin, en definitiva, platges per a tothom".

 

Platja naturista a Cap Salou

Una altra novetat de la pròxima temporada de bany a Salou serà una platja naturista a la platja dels Enlliscalls, a Cap Salou. La voluntat del consistori en què en aquest espai convisquin persones nudistes i usuaris que utilitzen banyador. Aquesta platja es troba entre el Faro i la platja del Racó i té capacitat per a unes 200 persones.

Finalment, l'Ajuntament de Salou vol millorar l'accessibilitat de les platges del municipi i una de les mesures que vol tirar endavant és instal·lar zones d'ombra a l'aigua amb cadires perquè persones amb mobilitat reduïda puguin banyar-se.
Participació