1 de 10
MISERICÒRDIA 2023

Les propostes del Gaudí Centre amb motiu de les Festes de Misericòrdia 2023

S'han programat un seguit d'activitats i visites gratuïtes per celebrar d'una manera lúdica i festiva aquests dies

Façana exterior del Gaudí Centre de Reus. | Cedida
per TarragonaDigital, Reus | 20 de setembre de 2023 a les 15:00 |
El Gaudí Centre de Reus ha programat, en el marc de les Festes de Misericòrdia, tot un seguit d'activitats i visites gratuïtes per celebrar d'una manera lúdica i festiva aquests dies tant especials per la ciutat. Per a aquesta edició, durant la setmana hi haurà diferents activitats adreçades a tot tipus de públic per acostar i difondre la vida i obra del genial arquitecte Antoni Gaudí, aprofitant els darrers dies d'estiu i de festa per gaudir-ne.

Com és habitual, el 25 de setembre, de 10 a 14 hores, el Gaudí Centre oferirà entrada gratuïta a totes les Misericòrdies, Coris o Coies. Així mateix, també rebran un obsequi per gaudir encarà més del seu dia, una entrada gratuïta per visitar el Campanar de la Prioral de Sant Pere, espai inspirador de l'arquitectura de Gaudí.


Més enllà d'aquesta celebració, tothom podrà celebrar d'una manera especial aquestes festes, i trobaran una activitat al seu abast. Totes aquestes activitats son gratuïtes i amb reserva prèvia a través de la web reusturisme.cat o a l'apartat de venda de tiquets ticket.reusturisme.cat.
 

Programa d'activitats

El 21 setembre, de 18 a 20 hores, al carrer del Vidre, es podrà gaudir de l'activitat 'El vitrall somiat d'Antoni Gaudí a la Sagrada Família'. A partir dels motius de les vidrieres modernistes, com les que protagonitzen la nau central de la Sagrada Família, els assistents faran un vitrall modernista després d'haver visitat la maqueta de la Sagrada Família i haver descobert la seva tècnica i importància de la llum i els colors per donar volum a l'arquitectura de Gaudí.


L'endemà, 22 de setembre, s'ofereix la visita guiada 'Ho saps tot de Gaudí?', en què els elements expositius del museu serviran de suport i fil conductor per transmetre al visitant sensacions o aspectes més vivencials i sensorials de la figura d'Antoni Gaudí, fent referència a la seva infantesa, amics de joventut i altres aspectes de la personalitat i la seva obra.

El 23 de setembre, a les 17 hores, s'ha programat el taller de ceràmica 'Decora la teva rajola fent servir la trepa'. En aquest taller, els assistents coneixeran la tècnica de la ceràmica en trepa a partir d'un dels motius presents en diferents edificis modernistes de la ciutat


El 30 de setembre, a les 18 hores, s'organitza l'Escape Room 'L'Enigma de Takeshi Nazo', una activitat que apropa als participants, que hauran de trobar un tresor amagat, els espais i continguts de manera amena tot interactuant amb el patrimoni els recursos i la informació del Gaudí Centre.

Finalment, del 22 al 30 de setembre, de 17 a 19 hores, s'ha programat el Rally inclusiu de descoberta al Gaudí Centre.

 

Altres activitats

Recordar també que, durant la celebració de les Festes de Misericòrdia, el Gaudí Centre, el Pavelló 6è del Pere Mata, l'Estació Enològica i el Campanar restaran oberts en els seus horaris habituals.

Els interessats poden trobar més informació al web reusturisme.cat, mentre que les entrades es poden comprar a través del següent enllaç.
Participació