1 de 10
Successos

Descobreixen una macroplantació 'indoor' en una nau industrial de Valls

Els mossos detenen els dos homes localitzats a l’interior de la nau

Detall d'una plantació de marihuana. | Mossos Esquadra
per TarragonaDigital, Valls | 21 de setembre de 2023 a les 14:52 |
Els Mossos d'Esquadra van detenir el 18 de setembre dos homes de 51 i 59 anys per un delicte de tràfic de drogues i de defraudació de fluid elèctric. La investigació policial es va iniciar d’ofici a principis del mes de setembre i després de recollir tots els indicis policials necessaris es va procedir a efectuar l’entrada judicial de la nau investigada al polígon vallenc.

Un cop a l’interior, els agents van localitzar a dos homes i una plantació interior de marihuana amb més de 700 plantes que haurien suposat un comerç fraudulent d’un valor aproximat de 50.000 euros.


A banda de les plantes es van intervenir també tots els elements que configuraven la infraestructura de la plantació: focus, transformadors, ventiladors, aires condicionats, filtres de carbó i material divers.

Finalitzades les comprovacions, els dos homes van quedar detinguts el mateix matí del 18 de setembre per un delicte de tràfic de drogues i de defraudació de fluid elèctric. Els detinguts han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls.
Participació