1 de 10
Successos

Un gran desplegament dels cossos d'emergències talla el passeig Prim de Reus

Els serveis d'emergències treballen una temptativa de suïcidi, segons fonts policials

Imatge del desplegament d'efectius a la zona. | Cedida
per TarragonaDigital, Reus | 21 de setembre de 2023 a les 16:28 |
A primera hora de la tarda d'aquest dijous, 21 de setembre, s'ha tallat el trànsit en una de les vies més concorregudes de Reus, el passeig Prim, així com al carrer d'Antoni Bofarull. Un gran desplegament dels cossos d'emergències ha captat l'atenció de molts vianants, que no sabien què estava passant.

Segons fonts policials, es tractaria d'una temptativa de suïcidi en la qual els serveis d'emergències treballen per evitar la tragèdia. En aquests casos no es facilita més informació per protecció a les víctimes.


Aquest seria un nou cas en les últimes setmanes, després que fa tot just una setmana un nen de només 14 anys posés fi a la seva vida a Reus amb una arma de foc. Els Mossos d'Esquadra no van facilitar més informació sobre el cas, el qual va causar una gran consternació entre la ciutadania.

Cal recordar que el suïcidi ja és, a l'Estat espanyol, la principal causa de mort no natural, per davant dels accidents de trànsit. Reus ha implementat enguany el Pla Local de Prevenció de la Conducta Suïcida 2023-27, el qual sensibilitzar la població al voltant d'aquestes conductes suïcides i també dur a terme accions per canviar aquesta realitat.
Participació