1 de 10
Successos

VÍDEO: Tens rescat a la platja de la Móra a Tarragona

Una persona hauria entrat a l'aigua per intentar treure'n una altra amb problemes i el corrent se l'hauria emportat

Imatge del rescat a la platja de la Móra a Tarragona. | Instagram
per TarragonaDigital, Tarragona | 22 de setembre de 2023 a les 09:08 |
Tarda moguda a la platja de la Móra de Tarragona la d'aquest dijous, 21 de setembre. Encara hi ha banyistes que aprofiten els últims dies d'estiu per gaudir de la mar, però el temps no sempre acompanya i entrar a l'aigua va estar a punt d'acabar en tragèdia.
 

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les sis de la tarda. Segons testimonis, una persona que s'estava banyant estava tenint problemes per tornar a terra ferma i una altra banyista hauria entrat a l'aigua per ajudar-la.

Va ser llavors quan una onada es va endur aquesta segona persona, arrossegant-la fins a la zona de roques de la platja de la Móra. L'altra banyista va poder sortir finalment sola de l'aigua, però la segona persona continuava atrapada.


Immediatament, els serveis d'emergències van mobilitzar un helicòpter de Salvament Marítim i dues embarcacions. Després d'una tensa cerca van poder localitzar la banyista i gràcies a una tensa maniobra de l'helicòpter, finalment salvar-la. Fins que es va poder salvar la persona, va passar una hora d'infern, i és que les onades eren molt intenses.

Aquest va ser el segon rescat a la mateixa platja durant la jornada, ja que al migdia un home, d'uns 60 anys, tampoc podia sortir de l'aigua i va haver de ser ajudat pels serveis d'emergències.
Participació