Tot a punt a Segur de Calafell per a la festa major de Sant Miquel

S'han programat 24 activitats entre el 28 de setembre i l'1 d'octubre

La festa major de Sant Miquel de Segur de Calafell es farà del 28 de setembre a l'1 d'octubre.
La festa major de Sant Miquel de Segur de Calafell es farà del 28 de setembre a l'1 d'octubre. | Cedida
26 de setembre del 2023
Actualitzat a les 15:10h
El nucli de Segur de Calafell celebrarà la festa major de Sant Miquel del 28 de setembre a l'1 d'octubre. El programa inclou 24 activitats, en diferents escenaris, com la plaça Pau Casals, el Port, el Passeig Marítim o l'ermita de Sant Miquel.

El col·lectiu festiu Esgangalats protagonitzarà el pregó, que tindrà lloc el dia 28, a les 22 hores, a la plaça Pau Casals. En el transcurs de l'acte es farà un reconeixement al veí de Segur Jesús Pérez, vinculat als Esgangalats i també al grup festiu Els Peterols.

El programa complet de la festa major de Sant Miquel de Segur de Calafell, amb tots els detalls dels actes, es pot consultar a través d'aquest enllaç.
 

"Aquest estiu les festes majors han tornat a ser el que han estat sempre"

La tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament, Mònica Trepat, ha assenyalat que "aquest estiu les festes majors han tornat a ser el que han estat sempre, només amb la interrupció que va representar la pandèmia".

Trepat ha afegit que "aquest estiu, i en total plenitud, han tornat a ser el punt de trobada social i ciutadana més important i multitudinari del municipi, i aquest Sant Miquel, a Segur, no serà diferent".

En aquest sentit, la regidora ha recordat que "tothom, Ajuntament, entitats culturals i col·lectius festius, han posat el millor de la seva part perquè les celebracions siguin un èxit".