1 de 10
PORT DE TARRAGONA

Convocada la desena edició del Premi d'Investigació Port de Tarragona

La dotació econòmica de l'edició d'enguany és de 8.000 euros al projecte de recerca premiat

El X Premi d'Investigació del Port de Tarragona està dotat amb 8.000 euros. | Port de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 3 d'octubre de 2023 a les 15:10 |
L'Autoritat Portuària de Tarragona convoca el X Premi d'Investigació Port de Tarragona, les bases del qual ja es poden consultar a través de la pàgina web del Port de Tarragona. En aquesta edició, i de manera excepcional, la dotació econòmica del premi és de 8.000 euros. El termini de presentació de les propostes finalitzarà el 31 de març de 2024.

Com en altres convocatòries hi poden optar totes les propostes de treball en el camp de les ciències humanes, prioritàriament en l'àmbit de la història, referides al Port o a la seva àrea d'influència.


Des de fa gairebé vint anys, concretament des de 2004, i amb periodicitat cada dos anys, l'Autoritat Portuària de Tarragona convoca aquest certamen amb l'objectiu de fomentar la investigació i els estudis sobre el Port de Tarragona i el seu entorn més immediat.

Un guardó que ha anat assolint prestigi amb els anys, i que continua sent un dels més ben dotats econòmicament dels que es convoquen en l'àmbit de les comarques de Tarragona.

 

David Moré, guanyador de la darrera edició

A la darrera convocatòria, que va tenir lloc el 2021, s'hi van presentar vuit projectes, d'entre els quals va resultar guanyador el de David Moré Aguirre, arxiver i historiador de Tossa de Mar, que porta per títol 'Fars i faroners del litoral tarragoní'.

En aquest sentit, l'Autoritat Portuària de Tarragona, a través del seu Servei de Publicacions, té previst editar el treball enguany.
Participació