1 de 10
Conca de Barberà

Montblanc entre pergamins i riuades: neix un nou escape room a la Conca de Barberà

S'han programat quatre sessions els dies 11, 12 i 26 de novembre i 6 de desembre

Imatge de Montblanc | ACN
per Albert Oliva, Montblanc | 7 de novembre de 2023 a les 09:54 |
Montblanc entre pergamins i riuades és la nova activitat de la Cooperativa Reboll en format d'escape room a l'aire lliure. Una manera divertida de descoberta relacionada amb la natura i la història adreçada a tots els públics i per a infants a partir de 8 anys.

És una proposta per aprendre jugant, resolent enigmes i afrontant reptes que ajudaran a descobrir els misteris ocults de l'origen de la vila de Montblanc. Una oportunitat única per conèixer els inicis de la història d'aquesta vila medieval i entendre els impactes del canvi climàtic en un entorn natural.

 
S'han programat quatre sortides pels dies 11, 12 i 26 de novembre i 6 de desembre. Aquesta activitat està adreçada a tots els públics i per a infants a partir de 8 anys i compta amb la col·laboració de l'Oficina de Turisme de Montblanc.


El 10% del cost de les activitats la Cooperativa Reboll el destina al projecte Basses Amigues, un projecte de conservació, recuperació o creació de nous punts d'aigua per afavorir la biodiversitat de l'espai que visitem.
Participació