1 de 10
Alt Camp

Nou pas endavant en la recuperació de la muralla de Sant Francesc de Valls

La Junta de Govern ha adjudicat el contracte per la redacció i execució de les obres

Muralla de Sant Francesc de Valls | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 10 de novembre de 2023 a les 11:15 |
Pas endavant en la recuperació i urbanització de la muralla de Sant Francesc de Valls. La Junta de Govern ha aprovat l'acord per a l'adjudicació del contracte del servei per a la redacció del projecte bàsic i execució de les obres.

Els treballs preveuen l'enderroc, consolidació, reinterpretació i urbanització del tram de la muralla comprès entre els números 102-116 i 82 del carrer Sant Francesc i carrers de l'entorn. El contracte és a favor de l'empresa Ibarz Milà, guanyadora del concurs d'idees.


La primera fase consistirà en la urbanització del primer tram del carrer Sant Francesc. Pel que fa a la segona, es farà una la conservació de la muralla i les torres i la construcció d'un passeig arbrat.

Tres milions pendents

El contracte s’ha adjudicat per un import total de 82.280 euros amb constitució de garantia definitiva per import de 3.400 euros, mitjançant retenció en el preu i d’acord amb les millores proposades per l’adjudicatari en l’equip tècnic destinat a l’execució del contracte. La inversió estimada d’aquest projecte és d’un milió d’euros, a més tres milions pendents del fons Next Generation.
Participació