1 de 10
Alt Camp

Arriba una nova edició del mercat d'intercanvi i segona mà M2M d'Alcover

Té per objectiu de donar una nova vida als objectes

Imatge de la Casa de la Vila d'Alcover | Cedida
per Albert Oliva, Alcover | 13 de novembre de 2023 a les 10:01 |
Alcover acollirà el dissabte dia 25 de novembre, de 10.00 h a 14.00 h, la XIII edició del  mercat d'intercanvi i de segona mà M2M Alcover que es farà a la plaça del Portal. La inscripció és gratuïta i es pot fer fins dijous 23 de novembre (a les 14.00 h).

S’hi podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà com llibres, mobles, roba, complements, aparells elèctrics, productes col·leccionables o jocs, entre d'altres. Els articles que es poden intercanviar o vendre han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima. El mercat té la voluntat de donar un nou ús als productes i reutilitzar-los i per aquest motiu es demana que tinguin unes condicions òptimes.


Es tracta d'un mercat obert a tothom, pensat perquè tots els alcoverencs, i persones interessades d'arreu del territori, puguin exposar els seus objectes i a la vegada puguin intercanviar-los. El mercat de segona mà i d’intercanvi és un espai que té l’objectiu de donar una nova vida als objectes, per tal de practicar les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar; així com promoure el consum responsable.
Participació