1 de 10
Residus

Precinten un contenidor a Torredembarra per l’abocament d’un residu perillós

Es demana als veïns que, temporalment, llencin les seves escombraries en altres contenidors a la zona

Imatge del contenidor que ha quedat precintat. | Ajuntament de Torredembarra
per TarragonaDigital, Torredembarra | 14 de novembre de 2023 a les 13:39 |
Desagradable i perillosa sorpresa en un contenidor de Torredembarra. Segons ha informat el consistori, en un contenidor de rebuig ubicat al carrer Indians amb carrer Gibert, s'ha descobert que algun veí hi havia fet un abocament il·legal.

No només això, sinó que els serveis de neteja han hagut de precintar el contenidor perquè es tractava d'un residu perillós per a la salut. Concretament, es tracta d'un parell de tubs de fibrociment, popularment conegut com a amiant, un material perjudicial que requereix un tractament específic.


Davant d'aquesta situació i mentre el consistori contacta amb una empresa especialitzada per fer la retirada del residu perillós trobat a Torredembarra, s'ha demanat als veïns i veïnes de la zona que llencin les escombraries en altres punts pròxims, ja que el contenidor ha quedat precintat fins a la seva descontaminació.

L'Ajuntament de Torredembarra recorda que en casos com el del fibrociment, cal posar-se en contacte amb una empresa especialitzada en aquest tipus de residus perquè duguin a terme el trasllat i el tractament adequat. D'altra banda, els fets s'han posat en coneixement de la Policia Local perquè faci les gestions pertinents.

 
Participació