1 de 10
COSTA DAURADA

PortAventura posa a la venda entrades al preu més baix de la seva història

Es poden comprar a través de la pàgina web del parc temàtic de la Costa Daurada

PortAventura World posa a la venda entrades al preu de 20 euros. | PortAventura World
per TarragonaDigital, Vila-seca | 14 de novembre de 2023 a les 15:15 |
PortAventura World va tancar aquest diumenge 12 de novembre el Halloween 2023 i, després d'un petit descans, aquest dimecres tornarà a obrir a portes. I ho farà amb una important promoció per a aquells que vulguin visitar el parc temàtic el dijous 16 i el divendres 17 de novembre. En aquest sentit, a través de la seva pàgina web es poden comprar entrades per a aquests dos dies al preu de 20 euros.

Es tracta del preu més baix de la seva història, amb una rebaixa del 50% del preu de les entrades de dilluns a divendres (40 euros) i un percentatge superior respecte del cost que tenen durant el cap de setmana, ponts o dies festius (52 euros).


En aquest sentit, per obtenir el preu de 20 euros, les entrades s'han de comprar a través de la pàgina web, ja que a taquilla no tenen aquest descompte especial.


 

La temporada més llarga de la seva història

El pròxim 7 de gener, PortAventura World tancarà la temporada més llarga de la seva història, que va començar per Carnaval el passat mes de febrer. En aquest sentit, les previsions apunten a un rècord històric de visitants en la present temporada, amb un horitzó de 5,4 milions.

Aquesta ha estat també una temporada moguda, amb l'obertura de la nova atracció Uncharted, l'anunci de venda del parc temàtic per part d'Investindustrial i KKR o l'acord estratègic amb el FC Barcelona. 
Participació