1 de 10
Comerç

Mercadona ja té data d'estrena d'un nou supermercat al centre de Reus

El pròxim 24 de novembre obrirà un nou establiment al passeig comercial del Pallol, amb una superfície de gairebé 1800 m2

Uns operaris treballen per preparar un dels accessos del nou Mercadona del passeig comercial del Pallol de Reus | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, 15 de novembre de 2023 a les 10:35 |
Així es pot llegir a la façana del futur establiment del passeig comercial del Pallol de Reus, un cartell llueix la data d'obertura del nou Mercadona: el pròxim divendres 24 de novembre. Segons l'acord al qual van arribar la gran cadena de supermercats i el grup hoteler Núñez i Navarro, l'arribada d'aquesta botiga eficient contribuirà a dinamitzar comercialment la zona.

Per tal d'acollir el nou supermercat, s'ha remodelat la planta baixa del centre comercial per ajustar el local als nous usos, ja que és on se situarà un dels dos accessos. L'altre, i com a entrada principal on s'anuncia la posada en funcionament, està ubicat a la plaça Evarist Fàbregas.
El Pallol recupera, d'aquesta manera, un supermercat, més de deu anys després del tancament del Supercor. Això suposarà un "revulsiu" davant la previsió d'un increment en l'afluència de clients que exposa Pau Salvadó, president dels comerciants del Pallol, al Diari de Tarragona.

Nova oportunitat pel Pallol

Previsiblement, també, la instal·lació del nou supermercat obriria les portes a altres empreses i multinacionals, que veurien el passeig comercial del centre de Reus com un punt d'atracció. Aquest fet ajudaria a revitalitzar El Pallol, que a finals de setembre inaugurava un nou local de venda de iogurt gelat de la franquícia Smöoy.

Estat actual de construcció del futur hotel del Pallol a la plaça Evarist Fàbregas de Reus Foto: TarragonaDigital


A l'obertura de Mercadona hauria de sumar-s'hi el nou hotel del Pallol, en el marc de la transformació de la zona. El projecte comercial urbà del Pallol, que va sorgir l'any 2007, incorpora amb aquesta aposta una oferta extensa i diversa que inclou sectors des de l'alimentació, la neteja, productes per la llar i higiene personal; en paral·lel a altres establiments de moda, oci i restauració.A més, no es tracta de l'únic 'moviment' que la gran cadena d'alimentació ha fet en els últims anys a la ciutat, com el recent trasllat de l'establiment de l'avinguda de Salou -amb una inversió de 7,5 milions d'euros- o la inauguració d'un supermercat a l'antiga Sedera el 2020. Tots ells segueixen el nou model de botiga eficient de la companyia, amb zona de plats preparats, entre altres novetats.
Participació