Mor una dona de 39 anys en un xoc frontal a la TV-3454

L'altra conductora va ser traslladada en estat greu a l'hospital

Els fets van passar poc abans de les nou de la nit.
Els fets van passar poc abans de les nou de la nit. | TarragonaDigital
16 de novembre del 2023
Actualitzat a les 8:36h
Tragèdia a les carreteresebrenques. El vespre del 15 de novembre hi ha hagut un accidentmortal per una col·lisiófrontal entre dos vehicles a la TV-3454, al punt quilomètric 2, a l'Aldea. Aquest incident eleva el nombre de víctimes mortals en accidents de trànsit a 132 en el transcurs d'aquest any a Catalunya, segons dades provisionals.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident a les 20.51 hores de la nit, desencadenant una resposta immediata dels serveis d'emergència. La col·lisió va tenir com a resultat la mort de la conductora d'un dels vehicles, una dona de 39 anys i veïna de Tortosa, N.LL.V. A més, una altra dona va resultar feridagreu i va ser traslladada a l'hospital de Tortosa per rebre atenció mèdica.

Les circumstàncies que van portar a la col·lisió estan actualment sota investigació per part de les autoritats competents. En resposta a la situació, cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat (que van executar tasques d'excarceració) i dues unitats del servei de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van ser desplegades al lloc de l'accident.

A causa de l'incident, es va haver de tallar la via en ambdós sentits, afectant la circulació.