1 de 10
Defunció

Dol al Ball de Diables de Torredembarra: mor Joaquín García

Expresident de l'entitat, García era molt estimat al municipi

García es va implicar profundament en el Ball de Diables de Torredembarra. | Ball de Diables de Torredembarra
per TarragonaDigital, Tarragona | 17 de novembre de 2023 a les 17:18 |
El divendres 17 de novembre, les mostres de condol s'han escampat per les xarxes socials de l'entorn cultural i de Torredembarra des de primera hora. El motiu ha estat la mort de Joaquín García, expresident del Ball de Diables del municipi del Baix Gaià.

Persona molt estimada al poble i també entre l'entorn cultural, García va estar molt implicat al Ball de Diables de Torredembarra. Popularment conegut com el Pinyus, es va implicar impulsant els diables infantis a Torredembarra i va arribar a presidir l'entitat en l'any del 25è anivesari del ball


Des dels Diables de Torredembarra han expressat el seu condol a les xarxes socials assegurant que "avui és un dia trist pels diables i per molta gent de la Torre". L'entitat ha continuat assegurant que Joaquín García va ser "una de les persones que més ha treballat pel ball" i ha acabat expressant que "sempre el recordarem pel seu carisma i alegria".

El Ball de Diables de Torredembarra ha volgut enviar el seu condol a la família i amics de Joaquín García després de la mort sobtada que ha patit. 
Participació