VÍDEO: Espectacular rescat d'un escalador ferit a Margalef

L'escalador ha caigut i s'ha clavat una branca

S'ha activat l'helicòpter per aquest salvament.
S'ha activat l'helicòpter per aquest salvament. | Bombers
19 de novembre del 2023
Actualitzat a les 20:07h
Diumenge, 19 de novembre, accidentat a les muntanyes tarragonines. Un escalador ha patit ferides de diversa consideració després de caure a Margalef i clavar-se una branca, en un incident que ha requerit una resposta ràpida dels serveis d'emergències. L'avís del succés s'ha rebut a les 15.35 hores, i l'operació de rescat ha estat coordinada per part dels Bombers de Catalunya.

Immediatament, s'ha activat l'helicòpter dels bombers, així com unitats dels GRAE i personal del Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM). A més, també s'han desplegat quatre vehicles dels bombers.

Després d'una ràpida localització, l'escaladorferit ha estat localitzat a peu de via. Les primeres atencions mèdiques han estat realitzades in situ per part dels equips de rescat. La complexitat de l'incident ha requerit l'ús d'un gruatge per a l'extracció segura de la víctima.

Un cop duta a terme l'extracció, l'escaladorferit ha estat traslladat amb rapidesa a l'Hospital Sant Joan de Reus per rebre l'atenció mèdica necessària.