1 de 10
Conca de Barberà

L'Espluga de Francolí presenta el programa d'actes de Nadal

Finalitzaran el 7 de gener de 2024 amb l'acte de commemoració dels 800 anys del primer pessebre de la història

Imatge de la il·luminació a la plaça de l'Església | Cedida
per Albert Oliva, L'Espluga de Francolí | 23 de novembre de 2023 a les 09:45 |
L'Espluga de Francolí ha presentat  els actes i activitats de Nadal. El programa començarà el cap de setmana del 24 de novembre amb l'acte de L'Espluga et dona la benvinguda i el concert de Nadal de la Coral Espluguina que juntament amb la coral Joia de Maig, d'Anglesola encetaran els actes nadalencs.Finalitzaran el 7 de gener de 2024 amb l'acte de commemoració dels 800 anys del primer pessebre de la història. El programa recull les activitats més tradicionals com la dona dels Nassos, el patge Gregori, els Pastorets i la Cavalcada de SSMM els Reis d'Orient.

Festa de Cap d'Any

La festa de Cap d'Any enguany està organitzada pel col·lectiu NO CALLAREM. Hi actuaran Jordi Veliz, Xavi Gg, Skandal, Mad Go I Dj Moya. L'Associació de Joves Auvënguen ha preparat un bingo jove, un torneig de billar i futbolí i el Concurs "Fotografia el teu Nadal".

Altres propostes familiars són Anem a buscar el tió, l'espectacle Volare de la companyia Airgus, programat dins el cicle infantil Casalet Kids. Durant aquestes setmanes tampoc hi faltarà la 9a cursa de la Llufa o els casals de Nadal de Drac Actiu i de l'hípica Francolí.


Enguany aprofitant el 40è aniversari de l'emissora municipal de l'Espluga FM Ràdio, l'entitat de l'Espluga Audiovisual, també ha organitzat diverses activitats com una marató radiofònica i un recital de poemes el dia 23 de desembre, el resum de l'any 2023 o bé un tast de vins Pre-Nadal.

També hi ha propostes culturals i educatives del Museu de la Vida Rural o de l'Oficina de Turisme, així com les audicions de l'Escola Municipal de Música, els actes que organitza la Germandat de la Santíssima Trinitat, o el torneig de pàdel, entre altres activitats.
Participació