1 de 10
Cultura

La història dels fars i faroners del litoral tarragoní, plasmada en un llibre de David Moré

El Port de Tarragona acull la presentació d'aquest llibre, guardonat amb el IX Premi d'Investigació Port Tarragona

Morè va ser l'autor guanyador d'aquest prestigiós premi organitzat pel Port de Tarragona. | Cedida
per TarragonaDigital, Tarragona | 27 de novembre de 2023 a les 13:53 |
El dijous 30 de novembre de 2023, a les 19.00 hores, la sala d'actes de la seu administrativa del Port de Tarragona serà l'escenari de la presentació del llibre 'Dos segles de fars i faroners del litoral tarragoní'. Aquesta obra, guardonada amb el IX Premi d'Investigació Port Tarragona, representa el fruit del treball exhaustiu de l'autor, David Moré Aguirre.

L'acte comptarà amb la presència del president del Port de Tarragona, Saül Garreta, del periodista Marc Soler, així com de l'autor del llibre, David Moré Aguirre.


David Moré va ser guardonat amb el novè Premi d'Investigació Port Tarragona el 25 de febrer de 2022, en una edició amb vuit projectes participants. El seu projecte, desenvolupat en poc més d'un any, mostra una profunda exploració sobre fars i faroners del litoral tarragoní.

El Premi d'Investigació Port Tarragona, creat el 2005, ha celebrat nou edicions fins a la data, amb vuit treballs premiats i un reconeixement especial. Aquest certamen continua sent un dels més destacats econòmicament en l'àmbit de les humanitats a la demarcació de Tarragona.


El llibre 'Dos segles de fars i faroners del litoral tarragoní' ha estat editat per l'Autoritat Portuària de Tarragona i el seu Servei de Publicacions, integrant-se a la col·lecció Saturnino Bellido, que aglutina les obres guardonades amb aquest prestigiós premi, així com altres monografies centrades en la història marítima i portuària de la ciutat.
Participació