1 de 10
SOCIETAT

Allau de crítiques pel vídeo d'un youtuber sobre Campclar: «no representa la realitat del barri»

Les reaccions al polèmic vídeo de «BCN a pie de calle» no s'han fet esperar i asseguren que els aldarulls els va causar la presència del youtuber a la zona

Imatge d'un bloc de pisos al barri de Campclar, a Tarragona. | Josep M. Llauradó
per TarragonaDigital, Tarragona | 28 de novembre de 2023 a les 11:15 |
El passat dijous 23 de novembre, un conegut youtuber —BCN a pie de calle— va visitar el barri de Campclar per gravar com es viu al barri i la jornada va acabar amb diversos aldarulls, com l'incendi de contenidors i el llançament de pedres contra els Bombers de la Generalitat que van anar a apagar les flames i agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona que van anar al lloc dels fets.En aquest sentit, el Guillem, un dels responsables de BCN a pie de calle, visita "els barris més marginals del món" i diumenge va penjar un vídeo d'uns 20 minuts a YouTube de tot allò que va viure en la seva visita en aquest barri de Ponent de la ciutat de Tarragona, en què es veuen joves amb matxets o curses de cotxes.

Les reaccions al vídeo no han trigat en arribar, amb molts comentaris, la gran majoria d'ells assegurant que les imatges gravades no mostren la realitat del barri de Campclar i criticant el youtuber per mostrar una imatge "que no correspon a la realitat del barri".

 

"Això que es veu en aquest vídeo no representa la realitat del barri"

Un dels comentaris que es pot llegir diu: "Ho sento, però aquest vídeo no és realment el que es viu a Campclar. Aquest vandalisme i aquesta actitud, sincerament, ha estat per estar tu gravant, així de clar. Fa molts anys que visc al barri". Un altre usuari assenyala que "tot això només ho han fet per al vídeo i has gravat la meitat de la meitat de la meitat del barri".

En aquest sentit, aquest mateix usuari, que afirma haver nascut a Campclar i viure-hi actualment, afegeix que "ja et dic jo que això que es veu en aquest vídeo no representa la realitat del barri, ja que hi ha gent de tot tipus com a tot arreu". El comentari finalitza comentant que "si es grava la realitat no queda igual el vídeo".


Un altre comentari assegura que sent "vergonya" perquè "donin aquesta imatge del meu barri, només perquè estan sent gravats. Us asseguro que això no és el dia a dia de Campclar. Normalment és molt tranquil, llevat d'algun episodi aïllat".
Participació