1 de 10
Societat

S'obre la convocatòria per dissenyar el cartell del Carnaval de Reus 2024

La Federació Reusenca d'Associacions de Carnaval obre un concurs públic, del 4 al 13 de desembre, per escollir el cartell de la pròxima edició

Imatge d'arxiu de la Rua de lluïment del Carnaval de Reus | Ajuntament de Reus
per TarragonaDigital, Reus | 29 de novembre de 2023 a les 14:16 |
La Federació Reusenca d'Associacions de Carnaval (FRAC) ha fet públiques les bases del concurs de cartells de cara a l'edició del 2024. La convocatòria és oberta a tota la ciutadania i els dissenys, que poden ser d'autoria individual o col·lectiva, es podran presentar entre el 4 i el 13 de desembre.

Les propostes de cartells s'hauran de lliurar a la consergeria del Centre Cívic del Carme (plaça de la Patacada, 10) en horari habitual d'obertura; i es podran retirar amb el resguard que rebran els autors del 4 al 14 de març del 2024, de 19 a 21 hores, al despatx de la FRAC al mateix Centre Cívic.


D'acord amb les normatives del concurs, els cartells hauran de presentar-se sobre cartó ploma de 5 mm de gruix i amb mida 70x100 cm; la tècnica és lliure, per ser reproduïda a tot color; i és obligatoria que hi figuri "Carnaval de Reus" i les dates "del 08 al 14 de febrer del 2024". Els anagrames i logotips oficials de la pròxima edició els col·locarà l'organització en editar el cartell guanyador.

Instruccions de presentació

Les maquetes que es presentin a la convocatòria hauran d'anar signades amb un pseudònim i acompanyades d'un sobre tancat amb el nom, cognoms, adreça i telèfon de l'autor o autors del cartell. Cada participant, a més, podrà lliurar tantes propostes com desitgi, sempre que siguin inèdites d'enguany.

Els muntatges fotogràfics digitals acreditaran la propietat o cessió dels drets d'imatge i, en cas de dubte, es convocarà l'autor per aclarir la seva continuïtat al concurs; caldrà presentar la proposta en digital i alta resolució i, en cas de fotomuntatges, afegir els arxius originals utilitzats. L'incompliment d'alguna d'aquestes normes suposaria la desqualificació de l'obra.


El guanyador o guanyadora l'escolliran els membres de la Junta de la Federació Reusenca d'Associacions de Carnaval i representants de cada colla. El premi podrà ser declarat desert si no es compleixen els requisits mínims i el veredicte només es comunicarà a la proposta escollida, que rebrà una placa honorífica i un premi en metàl·lic de 600 euros. Per a més informació, us podeu adreçar a [email protected].
Participació