Tarragona tanca temporalment la Casa Castellarnau

La seu del Museu d'Història de Tarragona ha de sotmetre's a un procés de restauració

La Casa Castellarnau està ubicada al carrer de Cavallers de Tarragona.
La Casa Castellarnau està ubicada al carrer de Cavallers de Tarragona. | Jonathan Oca
05 de desembre del 2023
Actualitzat a les 15:44h
L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat el tancament temporal de la Casa Castellarnau, seu del Museu d'Història de Tarragona, a partir del pròxim dilluns 11 de de desembre. Aquesta decisió és conseqüència del procés de restauració que s'iniciarà a l'edifici.

La primera fase, segons ha anunciat el consistori, consistirà en unes cates per tal de comprovar l'estat de conservació de les bigues i per fer una primera diagnosi.

En una segona fase, segons el resultat de les comprovacions, es procedirà a dur a terme el projecte de restauració més adient.
 

Els treballadors, reubicats

Pel que fa als treballadors del Museu d'Història, seran reubicats en altres oficines municipals com l'Antiga Audiència i la Casa Sefus. Pel que fa a les taquilles de Casa Castellarnau, aquestes es traslladaran a l'Antiga Audiència.

Cal recordar que la Casa Castellarnau va patir un assalt de matinada el passat mes de novembre, quan un individu es va passejar per l'edifici. En aquest sentit, l'assaltant, que va entrar per una balconada, no es va endur res.