Sostenibilitat, solidaritat i il·lusió protagonitzaran el Nadal d'El Tomb de Reus

L'entitat ha repartit avets naturals en molts dels seus establiments, que seran clau en els sortejos i sopreses que preparen pels seus clients

El Tomb de Reus presenta una campanya de Nadal basada en les sorpreses i els sortejos a xarxes socials
El Tomb de Reus presenta una campanya de Nadal basada en les sorpreses i els sortejos a xarxes socials | Sandra Pérez
07 de desembre del 2023
Actualitzat el 12 d'abril del 2024 a les 11:57h

El Tomb de Reus presenta una campanya de Nadal que donarà el màxim protagonisme a la sostenibilitat, la solidaritat i la il·lusió. A través de nombrosos regals i sorpreses, l'entitat vol plasmar el tarannà i els valors dels establiments i del sector comercial del centre de la ciutat.

La campanya, que serà tant presencial com digital, ha començat amb el repartiment de vuitanta avets naturals entre molts dels comerços associats.  Aquests guarniran les portes d'entrada i els carrers d'una forma homogènia, atractiva i elegant.

A més, compten amb els mateixos elements decoratius, elaborats amb cotó i altres materials sostenibles procedents de les botigues d'El Tomb, i que han preparat membres de la mateixa Junta. L'empresa Reus Compra Responsable s'ha encarregat de fer el repartiment pels comerços, també, amb vehicles de mobilitat sostenible.

Premis de proximitat i experiències

Els arbres amb guarniments nadalencs i els cartells de la campanya de Nadal, que lluiran als aparadors de tots els establiments, seran clau per participar dels sortejos que han preparat des de l'entitat.

"Els clients que vulguin participar hauran de fer-se fotos amb aquests, pujar-la a Instagram i etiquetar el perfil d'El Tomb i de l'establiment, així com afegir el hashtag #NadalsdelTomb i entraran en un sorteig", ha explicat Victòria Simó, vocal de la Junta.

Els resultats es donaran a conèixer a través de les xarxes socials. Els premis seran productes i experiències de Km 0, per gaudir-los a Reus, Baix Camp i les comarques veïnes. "Com són empreses del territori, encara no sabem el nombre exacte de premis, estem oberts a sumar més participants", ha assenyalat Jacint Pallejà, president d'El Tomb de Reus.

La data límit -com a establiment- per afegir-se a la campanya és el pròxim diumenge 10 de desembre.

Vuitanta establiments del Tomb de Reus comptaran amb un avet natural, clau en el sorteig de Nadal Foto: Sandra Pérez

Compromís solidari

Com ja és habitual, la campanya de Nadal d'aquest 2023 també destinarà part del seu pressupost a alguna causa solidària de la ciutat. Les sinergies es donaran a conèixer en els pròxims dies. La iniciativa compta amb la col·laboració de l'Agència Reus Promoció de l'Ajuntament de Reus.

A més, després de les Festes de Nadal, els socis d'El Tomb de Reus replantaran els avets en el seu hàbitat natural. "Serà una jornada festiva, a les muntanyes pròximes a la ciutat, que permetrà enfortir relacions", han descrit els representants de l'entitat.

Per part de la Ferreteria Martí, establiment que ha acollit la presentació de la campanya aquest dijous 7 de desembre, han afirmat que "les botigues d'El Tomb s'han posat les piles per donar el millor servei als clients", els quals inspiren aquesta a la iniciativa. Les valoracions es donaran a conèixer a partir del dia 5 de gener.

Arxivat a