Moren dos joves en un greu accident a l’N-240

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via i ha xocat contra un arbre.

Imatge d'arxiu d'una ambulància
Imatge d'arxiu d'una ambulància | Adrià Costa
11 de desembre del 2023
Actualitzat a les 18:20h
Inici de setmana tràgic a la Conca de Barberà. La passada nit del diumenge dia 10 de desembre a les 23.50 h s'ha produït un accident mortal a l’N-240, al quilòmetre 32,4 a Montblanc.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via i ha xocat contra un arbre. Com a conseqüència del xoc, ha mort la passatgera posterior del vehicle, S. F. A., de 19 anys i veïna de Tarragona.

El conductor del cotxe ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l’hospital Joan XXIII, on ha mort a la matinada. Es tracta de G. P. C., de 23 anys i veí de Tarragona. A més, la passatgera davantera del vehicle ha patit ferides de gravetat i ha estat traslladada al centre hospitalari de Bellvitge.

Arran de la incidència, s’han activat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han realitzat tasques d’excarceració, i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, s’ha habilitat pas alternatiu amb un carril tallat fins a tres quarts de sis del matí.