La Policia Local del Vendrell intensifica els controls en tres punts del municipi

Els agents estan acompanyats per efectius de la Guàrdia Civil, que fan controls preventius en matèria de drogues

Els controls de la Policia Local del Vendrell s'han reforçat en tres punts de la capital del Baix Penedès.
Els controls de la Policia Local del Vendrell s'han reforçat en tres punts de la capital del Baix Penedès. | Cedida
31 de gener del 2024
Actualitzat a les 11:50h
La Policia Local del Vendrell intensifica aquesta setmana la seva presència al carrer amb diferents controls policials en diversos punts del municipi. Segons ha explicat l'Ajuntament en un comunicat, les tres zones on s'ha augmentat la presència policial són el centre de la vila (amb controls a la Rambla, la plaça Nova i la plaça Pep Jai), l'entrada del nucli marítim de Coma-ruga i la zona del barri del Tancat.
 
En aquestes zones, patrulles de la Unitat de Suport Policial, juntament amb la Unitat de Seguretat Ciutadana del Vendrell, han intensificat els punts de control. Durant aquests dies, els agents han estat acompanyats per la Guàrdia Civil que fan controls preventius en matèria de drogues.
 

"Garantir la seguretat a tots els barris i carrers del Vendrell"

El regidor de Seguretat ciutadana, Christian Soriano, ha assenyalat que "aquests controls seran habituals en les pròximes setmanes per garantir la seguretat a tots els barris i carrers del Vendrell". Aquests controls es seguiran fent de manera periòdica en diferents nuclis del municipi.

Soriano ha afegit que "la recepta per tenir un Vendrell més segur és clara: més presència policial i més recursos perquè els nostres veïns i veïnes convisquin en uns carrers tranquils, ordenats i segurs".