1 de 10
COSTA DAURADA

PortAventura revela la data d'obertura, la més matinera de la seva història

El parc temàtic de la Costa Daurada celebra per segon any el Carnaval

PortAventura World celebra el Carnaval per segon any. | PortAventura World
per TarragonaDigital, Vila-seca | 1 de febrer de 2024 a les 13:15 |
PortAventura World començarà la temporada 2024 la pròxima setmana amb la celebració del Carnaval. El parc temàtic de la Costa Daurada obrirà portes el divendres 9 de febrer, en la que serà la temporada més llarga de la seva història. En aquest sentit, durant el mes de febrer, el parc obrirà els dies 9, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 24 i 25 de febrer, en horari de 10 a 18 hores.

D'aquesta manera, PortAventura World repeteix la fórmula de l'any passat, quan va ser la primera vegada que va obrir portes per celebrar el Carnaval. Enguany, aquesta festa temàtica s'allargarà fins al 17 de març, amb diversos espectacles i shows.


En aquest sentit, els visitants podran gaudir de fins a vuit espectacles relacionats amb el Carnaval, que inclouen màgia, animació als carrers i avingudes del parc, els personatges de Sesame Street i, fins i tot, un concurs de Reina de Carnaval.
 

Les novetats de la nova temporada de PortAventura

La nova temporada de PortAventura World tindrà dues novetats destacades, una de positiva i una altra de negativa. Així, el pròxim mes de juliol, el parc temàtic de la Costa Daurada acollirà el festival Boombastic, amb la participació de més de 40 artistes, entre ells Saiko, Beret, Natos y Waor o Nicki Nicole.


La novetat negativa de la temporada 2024 serà l'absència de l'espectacle 'Aves del Paraíso', que ha estat cancel·lat després de 28 anys. Cal recordar que aquest show es mantenia en la programació des de l'obertura del parc temàtic l'any 1995.
Participació