1 de 10
BAIX CAMP

Últimes setmanes per presentar-se al VIII Concurs Literari Pratdip Llegendari

L'11 de març finalitza el termini per enviar relats curs de por i misteri al certamen, un dels referents a Catalunya d'aquest gènere literari

Imatge d'arxiu del poble de Pratdip. | Ajuntament de Pratdip
per TarragonaDigital, Pratdip | 2 de febrer de 2024 a les 11:05 |
El Concurs Literari Pratdip Llegendari celebra enguany la VIII edició convertit en un dels certàmens del gènere de por i misteri de referència a Catalunya. Els autors i autores que desitgin participar-hi tenen temps de fer-ho fins a l'11 de març d'enguany, data en què finalitza el termini d'admissió d'originals de les dues categories que inclou: adult i juvenil.

Les bases estableixen que les obres presentades han de ser en català, i d'una extensió de 8 fulls com a màxim. Per a la categoria d'adults hi haurà un premi en metàl·lic de 300 euros per a la persona guanyadora i un lot de productes locals per a cadascuna de les finalistes.


Per a la categoria juvenil, el premi serà de 100 euros en metàl·lic, i els finalistes s'enduran un lot llegendari cadascun. El jurat donarà a conèixer el veredicte pels volts de Sant Jordi.
 

Un premi literari impulsat per l'Associació Pratdip Llegendari

Aquest premi literari compta amb el suport de l'Ajuntament de Pratdip, de Pratdip Turisme i de la Diputació de Tarragona. El Concurs Literari Pratdip Llegendari l'impulsa l'associació del mateix nom i està vinculat al festival anual que a la tardor aplega els amants de la por i el misteri.


Al llarg de tres dies (enguany entre l'1 i el 3 de novembre) s'hi duen a terme espectacles, actuacions musicals, fira d'artesania, jocs infantils i altres esdeveniments. La festa arribarà enguany a la desena edició
Participació