1 de 10
SUCCESSOS

VÍDEO: Els fan fora d'un tren i amenacen els revisors amb una arma blanca

Els fets van tenir lloc el passat dissabte al matí en una estació ebrenca quan dos joves van ser enxampats sense bitllet en un tren de llarga distància

Els dos vigilants del tren van repel·lir l'atac amb arma blanca de dos joves a l'estació de l'Ampolla. | RTVE
per TarragonaDigital, L'Ampolla | 5 de febrer de 2024 a les 17:30 |
Incident a l'estació de l'Ampolla, després que dos vigilants d'un tren haguessin de repel·lir una suposada agressió amb arma blanca. En aquest sentit, segons ha explicat el Diari de Tarragona, els fets van tenir lloc dissabte 3 de febrer al matí en un tren de llarga distància, quan un revisor va detectar dos passatgers que viatjaven sense bitllet.
 

El revisor va avisar els vigilants de Renfe que viatjaven al tren, que van localitzar els viatgers sense bitllet, instant-los a baixar en la següent parada, concretament a l'estació de l'Ampolla-El Perelló-Deltebre. Segons fonts consultades de Renfe pel citat mitjà, en el moment de baixar del tren van treure una arma blanca.
 

Els vigilants van fer fora del tren els dos joves

Malgrat això, els dos vigilants van plantar cara als dos joves, fent-los fora del tren. Un cop a l'andana, es va produir un enfrontament, en què els personal de seguretat va fer servir la porra. En aquest sentit, un dels dos individus van arribar a tirar una pedra.


Fonts de la companyia ferroviària han manifestat que els dos vigilants presentaran una denúncia contra els dos joves.
Participació