El PP de Tarragona vol traslladar les oficines de l'Ajuntament a la Imperial Tarraco

La portaveu Maria Mercè Martorell proposa que el consistori segueixi l'exemple de la Diputació, que ha comprat l'antic edifici de Caixa Tarragona

El PP vol traslladar les dependències administratives de l'Ajuntament de Tarragona a l'antiga Facultat de Lletres.
El PP vol traslladar les dependències administratives de l'Ajuntament de Tarragona a l'antiga Facultat de Lletres. | Cedida
07 de febrer del 2024
Actualitzat a les 17:52h
La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Tarragona, Maria Mercè Martorell, considera que és el moment de traslladar les oficines administratives del consistori tarragoní a l'antiga Facultat de Lletres. Els populars consideren que s'ha d'aprofitar l'empenta de la Diputació de Tarragona, que ha comprat l'antic edifici de Caixa Tarragona a la plaça Imperial Tarraco per centralitzar les seves dependències.

En aquest sentit, la consellera del PP destaca l'estalvi econòmic que suposaria pel consistori, que deixaria de pagar el lloguer de les oficines de l'OMAC de la Rambla Nova. Cal recordar que l'Ajuntament paga un arrendament superior al mig milió d'euros anuals per aquestes dependències.
 

"Una ubicació idònia i ben connectada"

Maria Mercè Martorell considera que "aquesta ubicació és idònia perquè està ben connectada amb tota la ciutat i amb tota la demarcació", un fet que reforçaria la capitalitat de Tarragona. La portaveu popular creu que "és el moment que l'Ajuntament segueixi el model que ha iniciat la Diputació, centralitzant tota l'àrea administrativa en aquest punt de la ciutat".

La líder del PP recordar que la plaça Imperial Tarraco és el punt neuràlgic de Tarragona, aglutinant en un mateix espau les oficines de la DGT, la Subdelegació del Govern, la Diputació de Tarragona i el futur intercanviador de Battestini.