L'Hospitalet de l'Infant posa en marxa un servei de canguratge per ajudar a la conciliació

El servei està disponible per a famílies amb infants d'entre 3 i 10 anys

El servei vol ajudar la conciliació entre les famílies.
El servei vol ajudar la conciliació entre les famílies. | TarragonaDigital
08 de febrer del 2024
Actualitzat a la 13:47h
L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, mitjançant la Regidoria d'Igualtat, posarà en funcionament El Casalet a l'Hospitalet de l'Infant. A partir del dimarts 13 de febrer, l'EspaiJove acollirà aquest nou serveimunicipal, després de la seva estrena el passat 5 de febrer al Casal de Joves de Vandellòs. A l'Hospitalet de l'Infant, aquest servei de canguratge estarà disponible per a famílies amb infants de 3 a 10 anys (nascuts entre el 2014 i el 2020), de dilluns a dimecres, de les 16.00 a les 19.00 hores.

Pel que fa a Vandellòs, el cost d'aquest servei serà d'1 euro per infant i dia i es pagarà sempre per transferència bancària. Es podrà pagar de manera puntual per un servei, comprar un paquet de 10euros per 10 dies d'ús o un pagamentúnic de 35 euros fins al final del servei, previst pel 29 de maig.

Per utilitzar aquest servei, caldrà inscriure's en línia o de manera presencial. Si es vol fer en línia, s'ha d'omplir el formulari en aquest enllaç, mentre que de manera presencial s'ha d'anar a l'Espai Jove, situat al primer pis de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant, en l'horari de funcionament d'El Casalet.

Segons ha recordat la regidora d'Igualtat, Esmeralda Saladié, l'objectiu d'aquest nou servei, subvencionat per la Generalitat de Catalunya, és "facilitar a les famílies la conciliació laboral i personal i oferir als nens i nenes un temps d'oci de qualitat, en un espai segur".

La regidora convida les famílies a assistir a la inauguració d'aquest servei a l'Espai Jove de l'Hospitalet de l'Infant el dimarts 13 de febrer, a partir de les 16.00 hores, per conèixer de primera mà El Casalet, on els infants podran berenar, fer els deures, jugar, fer treballs manuals, llegir i participar en altres activitats, mentre les persones que els cuiden podran aprofitar aquest temps per fer allò que necessitin.