El Reus s'imposa a un Calafell que frega l'eliminació de la Champions

Els ganxets, ja eliminats, guanyen a un Calafell que es complica molt la classificació per a la pròxima fase. Primers punts a Europa del Reus aquesta temporada

El Calafell es complica molt la supervivència a la WSE Champions League
El Calafell es complica molt la supervivència a la WSE Champions League | WSE
09 de febrer del 2024
Actualitzat a les 17:03h
El Club Patí Calafell ha reduït molt les seves opcions de jugar la pròxima fase de la WSE Champions League després de perdre (5-4) a la pista d'un Reus Deportiu Virginias que ja està eliminat. Els roig-i-negres, que només es jugaven l'honor de sumar els primers punts a la màxima competició continental, s'han endut el triomf en un derbi tens on els verds han marxat guanyant al descans, però han acabat clavant el genoll a terra.

Tres gols anul·lats al Calafell

El duel, més enllà de la dolorosa derrota per al Calafell, ha deixat un cúmul de protestes dels del Baix Penedès sobre els arbitratges rebuts a Europa. Al Palau d'Esports, els homes dirigits per Ferran López han vist anul·lats tres gols en el primer temps quan anàven empatats a l'electrònic. El primer gol que ha tingut validesa era el d'Arnau Xaus en el minut 11 després d'una jugada individual que superava el jove Nil Viña, titular en aquest matx.

Tres minuts després, Sergi Aragonès empatava amb un xut sec que es colava a la porteria de Gerard Camps. Després de dos gols anul·lats al Calafell, els verds aconseguien el premi en el minut 20 amb un contraatac que culminava Xaus a la perfecció. No ha estat fins al segon temps on el Reus Deportiu Virginias ha gaudit de minuts de rauxa per passar de l'1 a 2 a un 5 a 2. Oruste anotava un doblet transformant una falta directa i un penal en el minut 30 i 35, respectivament.

Giménez, amb un fort xut, feia el quart en el minut 36 i ell mateix anotava el cinquè en el minut 41 amb una excel·lent acció individual engaltant la bola quan es trobava enlairada. Escala aconseguiria donar emoció al matx amb dos gols que situaven el 5-4 en el minut 45, però les bones intervencions de Nil Viña impedirien, com a mínim, l'empat visitant. Aquest resultat fa sumar al Reus els seus primers tres punts a Europa mentre que el Calafell queda tercer amb cinc punts i estarà obligat a guanyar el Benfica en la darrera jornada al Pavelló Joan Ortoll i esperar un cop de mà ganxet a la pista de l'Sporting.