1 de 10

OBK, Azúcar Moreno i Locomía actuaran a les festes de Sant Jaume a Miami Platja

Del 21 al 28 de juliol se celebrarà la festa major d'estiu de Miami Platja amb un programa ple d'actes i una festa 'remember' dels 90

per Laia Solanellas, 18 de juliol de 2022 a les 06:00 |

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major de Sant Jaume de Miami Platja. Després de dos anys d'emergència sanitària, aquest és l'estiu de la tornada a la normalitat i com a tal s'ha preparat un programa d'actes ben farcit d'activitats per a tots els gustos i edats.

 

 

La festa major se celebrarà del 21 al 28 de juliol i com a gran novetat comptarà amb una festa 'remember' dels 90, amb els concerts d'OBK, Azúcar Moreno i Locomía. Els actes arrencaran el dijous 21 de juliol amb una rua itinerant a l'avinguda Barcelona, i tot seguit es pronunciarà el Pregó de Feta Major a càrrec de Pilar Poves. Aquella mateixa nit ja sonarà la música amb l'actuació de La Banda Neón a les 23.00 hores a la plaça de Tarragona.

Tobogan d'aigua.
L'aigua serà protagonista en aquestes festes de Sant Jaume. | Àngel Ullate

Tornen les vaquetes i la festa a l'avinguda Barcelona

L'endemà, el dissabte 23 de juliol, tornaran les Vaquetes a partir de les sis de la tarda a la plaça del Cinquantenari. Activitats esportives, la Festa Blanca batucades, un concert de tribut a Queen, festa jove o fins i tot sevillanes són algunes de les propostes d'aquesta jornada.

 

Un dels actes destacats és el Miami Remeber's Festival, una nit única amb les actuacions d'Azúcar Moreno, Locomía i OBK que tindrà lloc el dimecres 27 de juliol a les 22.30 hores a l'escola Joan Miró.

 

Les entrades es poden adquirir a un preu de 10 euros a través de la pàgina web www.bandarragroup.com.

 

Una altra de les novetats del programa festiu serà la Festa Jove Hasta Abajo Miami, que se celebrarà a la plaça de Tarragona el dissabte 23 de juliol a partir de les dos quarts d'una de la matinada, amb música actual a càrrec dels dj's Ruben Romero i Prieto.

 

Festa Holi.
La Festa Holi tornarà a ser un dels actes més divertits. | Àngel Ullate

 

Activitats per a tota la família

Finalment, si per una cosa destaca la Festa Major de Miami Platja és pel seu programa familiar. A la festa de l'avinguda de Barcelona el dissabte 23 de juliol hi haurà un espai dedicat a les famílies. 

 

Allí hi haurà activitats sobre la sostenibilitat, pintacares, photocall amb personatges infantils, etc. Durant les festes també s'instal·larà un tobogan aquàtic que farà les delícies de petits i grans, i per descomptat es podrà veure el tradicional castell de focs artificials a la platja.

Participació