1 de 10

La febre del Concurs de Castells: S'esgoten en 10 minuts les entrades de diumenge

Enguany s'han tornat a repetir les queixes d'alguns usuaris pel funcionament de la plataforma de venda de tiquets

per Antonio Ramos Llauradó, 27 de juliol de 2022 a les 13:10 |

Les entrades per assistir a la jornada gran del Concurs de Castells de Tarragona, la de diumenge, han volat en pocs minuts. Segons ha informat l'organització a través de les xarxes socials, en només 10 minuts s'han venut les 4.052 entrades per a la jornada del diumenge 2 d'octubre, mentre que a dos quarts de dotze del matí s'ha confirmat que s'havien despatxat les 5.649 entrades que s'havien posat a la venda.

 

[tweet]1552226798947246080[/tweet]

 

El procés de compra s'ha obert a les deu del matí d'aquest dimecres i segons es va informar, la plataforma de venda d'entrades havia reforçat la potència dels servidors per aconseguir absorbir el gran volum de demanda. En aquest sentit, però, han estat molts els usuaris que han patit problemes en l'adquisició d'entrades i no n'han pogut aconseguir.

 

[tweet]1552221584668213249[/tweet]

 

Tot i que alguns usuaris han aconseguit els tiquets i han lloat la rapidesa del sistema, d'altres no han quedat tan satisfets. En aquest sentit, diverses persones han explicat que el sistema s'havia bloquejat, que en el moment en què han entrat a la plataforma ja no hi havia entrades o que en el moment d'anar a la cistella de compra no els deixava completar el procés.

 

Cal recordar que el Concurs de Castells de Tarragona se celebra enguany els dies 1 i 2 d'octubre a la Tarraco Arena, amb la participació de 42 colles castelleres. En aquest sentit, és una edició molt esperada, ja que el 2020 es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia.

 

Encara queden entrades per a la jornada de dissabte

La compra d'entrades per a la jornada de diumenge s'ha bloquejat al voltant de les 10.10 hores, després de la venda de més de 4.000 entrades i amb altres 1.600 que estaven bloquejades perquè estaven en procés de compra. A partir d'aquí, algunes han anat alliberant-se amb comptagotes, fins que al voltant de dos quarts de dotze del migdia els organitzadors han anunciat que s'havien esgotat les 5.649 entrades a la venda.

 

Aquells que s'han quedat sense entrades per a la jornada de diumenge encara poden adquirir tiquets per a la jornada de dissabte 1 d'octubre, ja que encara hi ha disponibilitat. En aquest sentit, l'organització ha informat que en els primers 10 minuts s'han venut 629 entrades per dissabte. Finalment, la tercera opció que tenen els amants dels castells és la jornada de diumenge 25 de setembre a Torredembarra.

Participació