1 de 10

L'Arboç es prepara per a una Festa Major farcida d'actes per gaudir en família

També es comptarà amb un tobogan d'aigua de 75 metres de recorregut

per Marc Guitart, 22 d'agost de 2022 a les 11:11 |

La Festa Major de l'Arboç és una de les últimes que se celebren a la comarca del Baix Penedès. A més dels diferents actes tradicionals, el municipi dedica un dels dies de la festa als més petits, que serà el dilluns 29 d'agost. De totes maneres, els actes per gaudir en família formaran part de tota la programació de la festa. 

 

La Festa Major dels Petits

El dia de la Festa Major dels Petits començarà a les 11.45 hores amb la traca i la cercavila infantil amb els grups locals. Hi prendran part el Ball de Diables infantil, el Ball de Bastons infantil, els nans, capgrossos i Gegantons, el Garotet, el Ball de Gitanes infantil, el Ball de Pastorets i els Minyons. Quan arribin a la plaça de la Vila faran una exhibició folklòrica, junt amb el cos infantil de l'Esbart Sant Julià.

 

A les 17.45 hores es farà una nova cercavila infantil amb la participació dels grups infantils locals. En acabar, el Garotet recollirà els xumets dels infants. El dimarts 30 hi haurà jocs educatius i culturals a la plaça de Catalunya i a la rambla de Josep Gener.

 

A les sis de la tarda s'ha programat el Concurs Infantil de Pintura al carrer Major. A les deu del vespre es farà una projecció de cinema amb la pel·lícula 'Padre no hay más que uno 2' al carrer del Nord. El campionat de bàsquet 3x3, la cronoescalada ciclista i el concurs de bitlles catalanes completaran la jornada.

 

Superfestival d'aigua amb un gran tobogan

El dimecres 31 d'agost serà el dia del Superfestival d'aigua a la baixada dels Bonsoms. Es comptarà amb un tobogan de 75 metres de recorregut per a infants i adults, que han de portar flotador o matalàs inflable. A les 17.00 hores, la plaça de la Puntaire acollirà una festa de l'escuma de colors.

 

Per últim, a les deu del vespre s'ha programat un espectacle de màgia a la pista exterior de la sala polivalent. La Festa Major de l'Arboç comença aquesta setmana i comptarà amb l'actuació del grup musical Sau 30 com a cap de cartell.

Participació