1 de 10

Cues quilomètriques a la C-14 per un accident entre 2 cotxes

Un turisme ha xocat amb la part del darrere d’un altre vehicle

per Albert Oliva, 1 de setembre de 2022 a les 12:00 |

Nou accident a la C-14, al terme municipal d'Alcover. Segons avança el Diari de Tarragona, el succés ha tingut lloc a les 10.15 d'avui dijous dia 1 de setembre. S'hi han vist implicats dos vehicles. Concretament, un turisme ha xocat amb la part del darrere d’un altre vehicle. Segons les primeres informacions no hi ha ferits. Els dos vehicles continuen ocupant la calçada en direcció Montblanc.

 

Durant una estona, l'accident ha obligat a tallar els dos carrils i donar pas alternatiu a la via. A hores d'ara, s'ha restablert en trànsit, tot i que hi ha greus retencions en les dues direccions, tant de turismes com de vehicles pesants.

 

Augmenta la sinistralitat

Aquest ha estat definitivament l'estiu del retorn a la 'normalitat' i això s'ha notat amb una mobilitat que ha recuperat els nivells pre-pandèmia. Malauradament, també s'ha traduït en un increment de la sinistralitat a les carreteres catalanes, les quals ja sumen un total de 115 víctimes mortals en aquest 2022. A Tarragona, la mortalitat a les carreteres de la demarcació ja ha arribat a nivells del 2019, superant les xifres registrades en el mateix període del 2021 quan hi va haver 15 morts.

 

Segons les dades del Servei Català de Trànsit, el Tarragonès i el Baix Ebre han estat les comarques amb més defuncions a les carreteres, amb 7 i 9 víctimes respectivament. En total, fins al 31 d'agost, hi ha hagut 32 morts, mentre que l'any passat en el mateix període n'hi va haver 15.

Participació