1 de 10

El Celler de Vila-seca presenta la seva primera programació: 16 propostes culturals

L'estrena serà l'1 d'octubre amb l'espectacle flamenc 'De la tierra', d'Inés Rubio

per Antonio Ramos Llauradó, 22 de setembre de 2022 a les 16:40 |

El renovat Celler de Vila-seca, inaugurat el passat 28 de maig, estrena formalment la seva primera programació de tardor amb 16 propostes per a tots els públics. Dansa, teatre, música, cinema, titelles, màgia i activitats vinculades al món del vi formen part de la programació d’aquest nou equipament social i cultural que es vol incorporar a la proposta cultural de la ciutat i del conjunt del territori.

 

La programació de tardor de l'equipament començarà el pròxim 1 d’octubre amb l’espectacle de dansa i flamenc 'De la tierra', d’Inés Rubio, i s'allargarà fins al 17 de desembre amb la proposta cultural Taps de Suro. El programa d'activitats defineixen els dijous, dissabtes i diumenges com a dies d’activitat i d’oferta cultural.

 

La primera programació del Celler de Vila-seca inclou 16 propostes culturals que es poden consultar clicant en el següent enllaç. Les entrades ja es poden adquirir a través de la plataforma https://entrades.vila-seca.cat.

 

Espectacles familiars, música, dansa i cinema

En aquest sentit, trobem espectacles familiars programats sempre els diumenges al matí, on apareix com a plat fort, El Pot Petit, al costat de la màgia del Mag Albert amb 'Glow', i les Titelles de Lleida que presentaran el seu espectacle 'Kissu'. Dissabtes a la tarda s'oferirà dansa, monòlegs, concerts de música i la proposta Taps de Suro.

 

Bruno Oro ens oferirà el seu monòleg còmic 'Sí o no', Inés Rubio el seu ball, mentre que Suu i Blaumut ompliran de música el Celler de Vila-seca. Per acabar la programació d’aquesta tardor, l'equipament oferirà el primer Tap de Suro, una proposta innovadora que combina un espectacle amb un tast de vi tematitzat, relacionat amb les propietats dels vins.

 

Cadascuna de les temàtiques serà conduïda per una persona experta. En aquest primer Tap de Suro, convidem la cantant Clara Gispert, que ens presenta el seu primer projecte personal: 'On and On', un projecte fresc i sorprenent on la música clàssica europea i la tradició del jazz, el blues i el country del segle XX s’enfronten a les possibilitats sonores i estilístiques del hip-hop i el pop actual.

 

Finalment, els dijous, a les 19 hores, seran el tercer dia de programació. Aquest dia, el Celler de Vila-seca oferirà cinema amb el cicle 'Pel·lícules de premi', que projectarà llargmetratges que han estat premiats, entre d’altres, amb destacats premis com l’Os d’Or de Berlín o Millor pel·lícula dels Premis Goya, al costat de pel·lícules del Cicle Gaudí.

Participació