1 de 10

El Vendrell entra a l'octubre amb el Cultura Urbana i un tribut a Amy Winehouse

El Cultura Urbana torna a celebrar-se després de tres anys

per Marc Guitart, 27 de setembre de 2022 a les 13:20 |

El Vendrell entra al mes d'octubre amb dues propostes culturals rellevants, el festival Cultura Urbana i un tribut a Amy Winehouse. L'edició d'aquest 2022 del Cultura Urbana serà la del retorn després de dos anys d'absència pel coronavirus. L'última edició va ser la que es va fer el 2019, fa tres anys. 

 

Aquest dissabte 1 d'octubre, a partir de les 16.00 hores, la plaça Nova acollirà l'onzena edició d'aquest esdeveniment, que torna amb novetats. Les tres modalitats del concurs seran les de sempre, break, grafits i la baralla de galls dels MC's. La novetat d'enguany és que el break començarà al matí al Pavelló Àngel Guimerà, per la gran quantitat de bboys i bgirls inscrits.

 

D'aquesta manera, de les 10.00 a les 13.30 hores es faran les rondes prèvies d'aquesta modalitat. Pel que fa al concurs de grafits, aquest es farà a la paret de contenció de la via del tren del barri del Puig. Concretament, es farà al tram que hi ha entre l'escola bressol i el pas per la riera de la Bisbal.

 

El Cultura Urbana 2022 comptarà amb jutges i DJ internacionals i amb els 'speakers' Keor i Jandro. L'esdeveniment està organitzat per la regidoria de Joventut del Vendrell en col·laboració amb Llobregat Block Party.

 

Tribut a Amy Winehouse a l'Auditori

El mateix dissabte a les vuit de la tarda, l'Auditori Pau Casals acollirà un tribut a la cantant Amy Winehouse, dins de la programació del Temporada. Anirà a càrrec de Monique Makon i la Original Jazz Orquestra Taller de Músics. 'Back to Amy' és el primer tribut a la cantant britànica amb una big band a Espanya.

 

Faran un repertori de dotze dels temes més coneguts de Winehouse, que va morir el 2011 amb només 27 anys. Monique Makon és una de les joves talents més prometedores de l'escena de la música negra, especialitzada en jazz, soul i rhythm and blues. El projecte amb la big band va sorgir el 2019.

Participació