1 de 10

Es tanca al cotxe sense fer cas als policies després de ser aturat per conduir begut

Els fets van tenir lloc la passada nit al municipi de la Canonja

per Antonio Ramos Llauradó, 26 d'octubre de 2022 a les 17:02 |

Agents de la Guàrdia Municipal de la Canonja van detenir aquest dimarts a la nit un home per desobediència greu als agents de l’autoritat. Els fets, segons ha explicat el consistori canongí en un comunicat, van tenir lloc a les 23.10 hores, quan una patrulla policial que feia tasques de vigilància va observar un vehicle conduint de forma anòmala i en zig-zag per la rambla Collblanc de la localitat.

 

Davant això, els agents van aturar el vehicle i van comprovar com el conductor mostrava clars símptomes d'estar sota els efectes de l’alcohol. Els policies van practicar-li la prova d’alcoholèmia, donant un resultat positiu de 0,61 mg/l en aire expirat, motiu pel qual va ser denunciat. Així mateix, van informar l'home que una grua retiraria el seu cotxe perquè no hi havia ningú que se'n pogués fer càrrec.

 

El denunciat es tanca al seu vehicle

Després de rebre aquesta informació, el denunciat va mantenir una actitud irrespectuosa davant els funcionaris i es va tancar amb clau al vehicle, encara que els agents li van advertir que això es podria considerar un delicte de desobediència. Quan la grua va arribar al lloc, malgrat els advertiments dels agents, la persona va continuar desobeint les ordres.

 

Així, els guàrdies municipals van haver de forçar la porta del cotxe i, un cop oberta, van detenir l'home per un suposat delicte de desobediència greu.

Participació