1 de 10

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà rep la cessió d'un pis de lloguer social

L'habitatge està situat al carrer Regne de València de Montblanc

per Albert Oliva, 4 de novembre de 2022 a les 12:37 |

La presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs, la cap de servei de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya a Tarragona, Eli Llompart, el conseller de Promoció Econòmica i Habitatge del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Josep Maria Vidal, i el director de Concactiva, Jordi París, van signar aquest passat dijous un conveni de cessió de la gestió d’un habitatge social a l’Oficina d’Habitatge de la Conca de Barberà.

 

L'habitatge serà utilitzadt d’ús social i està situat al carrer Regne de València de Montblanc. La regulació de l’accés a l’habitatge serà de caràcter temporal i es realitza com a resposta a situacions d’emergència social per pèrdua d’habitatge gestionat per l’àrea d’Acció Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. L’habitatge d’emergència social s’entén com a un recurs residencial d’estada limitada.

 

Llum verda: La Diputació de TGN gestionarà 114 km de camins de titularitat municipal

La Diputació de Tarragona passarà a gestionar 114 quilòmetres de camins que actualment són de titularitat municipal, en el marc del pla zonal de la xarxa local de carreteres de l’organisme. S’espera que l'aprovació definitiva es produeixi a finals d’any, després que aquest dijous la Generalitat de Catalunya l’hagi avalat públicament.

 

L’instrument planificarà les actuacions de millora de les vies gestionades per la institució fins al 2035. El projecte, a més, inclou els criteris de priorització de les accions. Segons el conseller de Territori, Juli Fernàndez, l’aprovació definitiva del document permetrà que la Diputació elabori un pla plurianual per als pròxims quatre anys, accelerant així accions de millora com la de la carretera de Poblenou del Delta.

Participació