1 de 10

Una deflagració durant la parada de Repsol deixa dos treballadors ferits

Els dos treballadors han estat ràpidament traslladats a Joan XXIII amb ferides de diversa gravetat

per Blai Melgar | Catalunya Diari, 6 de novembre de 2022 a les 14:40 |

Ensurt matinal a la petroquímica de Tarragona. Aquest diumenge, a les 08.45 hores, s'ha produït una deflagració al Complex Industrial de Repsol a Tarragona. A causa de la deflagració, dos operadors de planta han resultat ferits i traslladats a l'hospital Joan XXIII. Un d'ells ha patit cremades de segon grau, mentre que l'altre ha patit un fort cop al genoll i diverses cremades lleus. 

Segons expliquen des del complex, la deflagració s'hauria produït durant els treballs de posada en marxa de la unitat Isomax. Hi ha hagut una fuga d'hidrogen i, posteriorment, s'ha incendiat una brida intervinguda durant la parada general de les unitats de combustible. 

Des de Repsol insisteixen en el fet que els sistemes contra incendis han funcionat correctament i les flames han estat apagades amb la màxima celeritat. 

Dos treballadors, ferits 

Dos operadors de planta han resultat ferits a causa de la deflagració i han estat traslladats d'urgència a l'hospital. Un d'aquests presenta considerables cremades, mentre que l'altre ha patit un cop al genoll i també diverses cremades, però de menor gravetat. A hores d'ara no ha transcendit més informació sobre l'estat de salut dels dos operaris ferits durant la deflagració al Complex Industrial de Repsol. 

Repsol explica que, immediatament després del succés, s'ha posat en contacte amb les autoritats. L'empresa «lamenta profundament» els danys personals de l'incident i traslladen el suport a les famílies dels ferits. 

La mateixa empresa ha obert una investigació interna per a esclarir què ha pogut passar.  
 

Arxivat a:
Successos, Repsol
Participació