1 de 10

L'alcalde del Vendrell assegura que l'oficina del DNI obrirà a principis del 2023

El batlle ha fet un repàs de les principals actuacions dutes a terme durant l'any que s'acaba

per Marc Guitart, 22 de desembre de 2022 a les 16:42 |

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha assegurat que la nova oficina d'expedició del DNI obrirà a principis del 2023. L'oficina, que també expedirà passaports, està situada al Camí Reial, al costat de l'Hotel d'Entitats. De fet, les obres d'adequació del local ja estan finalitzades.

 

Aquest punt fix de la Policia Nacional, el primer que tindrà al Baix Penedès, va ser anunciat el maig del 2021. En aquell moment, des de l'Ajuntament i la Subdelegació del Govern van afirmar que seria una realitat aquell mateix 2021. Però ha passat tot el 2022 i encara no s'ha pogut posar en marxa.

 

Repàs a l'acció de govern durant el 2022

Segons el batlle vendrellenc, amb l'obertura de l'oficina es reforçarà el paper de la ciutat «com a capital regional». Martínez ha fet aquest anunci en una compareixença on ha repassat l'acció del govern local aquest 2022. A més de les actuacions de transformació urbana que s'han seguit desenvolupant, l'alcalde ha destacat l'inici de serveis com el d'atenció psicològica als joves.

 

També ha remarcat l'obertura del carril bici que uneix el centre amb la zona escolar i l'impuls del nou contracte de neteja viària pel 2023. Martínez ha afegit que les «bones notícies» seguiran el 2023 amb l'inici de les obres d'ampliació de l'Hospital del Vendrell. Uns treballs que van ser anunciats pel mateix president Pere Aragonès, però que estan lligats a l'aprovació d'un nou pressupost.

 

Projectes pel 2023 

La compareixença s'ha fet al davant de l'edifici del Tabaris, que també hauria de ser una realitat el 2023. L'alcalde ha volgut recordar alguns dels projectes que ja s'han anunciat i s'han de desenvolupar els pròxims anys. Entre ells ha destacat el carril bici que anirà fins al poble de Sant Vicenç, la remodelació del torrent dels Aragalls, l'arranjament de les rieres o el parc del Botafoc.

 

En canvi, no ha fet menció del projecte per fer un espai de salut a l'antic cinema Brisamar, impulsat des de la regidoria de Platges. El batlle ha conclòs que, tot plegat, segueix donant «confiança per continuar impulsant i fent avançar el Vendrell».

Participació