S'incendia un forn de pa de matinada a Montbrió del Camp

Els bombers han treballat durant hores per apagar les flames

12 de gener del 2023

Ensurt aquesta matinada a Montbrió del Camp per un incendi. Els serveis d'emergències han rebut un avís per l'incident a les 04.38 hores d'aquesta matinada de dijous 12 de gener. Segons les primeres informacions, en un local hi sortia fum. 

 

Ràpidament s'han mobilitzat diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, ja que l'establiment estava situat als baixos d'un edifici. Un cop han arribat al lloc dels fets han comprovat que es tractava d'un forn de pa ubicat a l'avinguda de Sant Jordi d'aquest municipi del Baix Camp.

 

Tot i els esforços dels bombers, les flames han afectat el local, així com la planta -1 i la planta baixa, segons han informat els bombers. 

 

 

A primera hora del matí d'aquest dijous, els bombers continuaven treballant per ventilar el loca amb sis dotacions, tot i que el foc ja estava apagat.

 

Segons han explicat els Bombers de la Generalitat, les flames han afectat dos cremadors de la caldera de gasoil, situats a la planta -1, i també material auxiliar de la zona d'obrador ubicada a la planta baixa.