La policia de Cunit localitza un fugitiu amagat al bosc gràcies al dron de vigilància

El cos policial ha intensificat la vigilància als barris de muntanya des de l'aire

23 de gener del 2023

L'Ajuntament de Cunit va informar a finals de l'any passat que la policia local havia adquirit un dron d'última generació. Un potent dispositiu equipat amb una càmera tèrmica que pot captar imatges amb precisió a més de 600 metres d'altura.

 

El dispositiu ja ha començat a donar els primers resultats tangibles. Des del consistori han explicat que gràcies a aquesta càmera tèrmica es va poder localitzar recentment una persona que s'amagava al bosc. Es tractava d'un individu que era buscat i tenia diversos antecedents.

 

La seva detenció es va produir en el marc de diversos controls que el cos policial està fent als barris de muntanya. Els agents han intensificat la vigilància en aquestes zones, tant als accessos, com amb les patrulles de carrer. Però també amb agents de paisà i amb l'ús dels drons de policia, que permeten un control des de l'aire.

 

Des de la policia cunitenca han agraït la col·laboració ciutadana pels diferents avisos que han rebut. Unes informacions «que ajuden a planificar les tasques de seguretat al municipi», destaquen des del consistori. Les alertes del veïnat dels barris de muntanya han fet que s'intensifiqui la vigilància en aquests nuclis.