Lexus Tarragona i Nàstic renoven el seu acord de col·laboració

El concessionari va aprofitar l'escenificació de l'acord per presentar el nou Lexus RX 450+h

Els aficionats del Nàstic seran els protagonistes de la jornada, amb un desplaçament d'un miler de quilòmetres per seguir el seu equip.
Els aficionats del Nàstic seran els protagonistes de la jornada, amb un desplaçament d'un miler de quilòmetres per seguir el seu equip. | Nàstic
06 de febrer del 2023
Actualitzat el 02 de març a les 12:23h

El Gimnàstic de Tarragona i el concessionari Autoforum i Autoforum Premium, referent en el sector de l’automoció al territori tarragoní, amplien la col·laboració per una campanya més. El lligam entre el Gimnàstic de Tarragona i els concessionaris oficials de Toyota Autoforum i Lexus, presents a Tarragona, Reus, Valls, El Vendrell i Tortosa, continua assolint nous reptes fruit de l’estreta col·laboració que els uneix des de fa més d’una dècada.

 

Aquesta renovació ampliarà el ventall d’accions conjuntes que es realitzen anualment en l’àmbit social i empresarial. La renovació de l'acord es va escenificar aquest divendres sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada, en un acte que va comptar amb el gerent d’Autoforum i Autoforum Premium, Xavier Cervelló, i el director general del Gimnàstic de Tarragona, Lluís Fàbregas.

 

Durant aquest acte es va poder veure sobre la catifa del Temple Grana el nou Lexus RX 450h+, «un crossover Premium icònic concebut per atreure totes les mirades i revolucionar el sector. Sorprèn l’increïble confort interior, i per fora desprèn pur dinamisme anunciant les fortes emocions que esperen al volant».

 

«És un orgull continuar treballant plegats»

Durant la trobada, Cervelló va mostrar la satisfacció per la renovació de l'acord, ja que «per nosaltres és un orgull continuar plegats i tenir sobre la gespa del club referent a la província el nou model de l’RX, una icona de l’automoció». Per la seva part, Lluís Fàbregas ha afirmat que «Autoforum és un gran suport per a la nostra entitat i valorem molt el seu esforç per generar noves sinergies».

 

Toyota Autoforum i Lexus Tarragona són concessionaris oficials del Grup Pons i ofereixen servei postvenda, recanvis de vehicles nous i seminous. En aquest sentit, es tracta de dues de les empreses referents en la mobilitat sostenible. La tecnologia capdavantera en els models híbrids, elèctrics i d’hidrogen satisfà les necessitats del client i el compromís amb el medi ambient.