Impulsem el Vendrell critica la «minúscula partida» per a l'ampliació de l'Hospital

La plataforma ciutadana acusa el PSC d'actuar «per pur electoralisme»

08 de febrer del 2023

La plataforma Impulsem el Vendrell ha mostrat el seu desacord amb la partida destinada a l'ampliació de l'Hospital que s'ha reservat al pressupost de la Generalitat. Una partida de 500.000 euros que l'entitat veïnal considera «irrisòria comparat amb el cost» del projecte. Cal recordar que l'ampliació de l'Hospital està xifrada en prop de 45 milions d'euros. 

 

«Una partida d'aquesta quantia només pot equivaldre als honoraris dels tècnics redactors del projecte o a estudis previs», afirmen des d'Impulsem. Per això creuen que aquests pressupostos «tampoc garanteixen la licitació de la construcció del projecte de l’Hospital en plurianualitats».

 

Impulsem el Vendrell ha criticat el PSC i l'alcalde, Kenneth Martínez, per anunciar l'acord com «una fita històrica». La plataforma creu que van ser «unes declaracions absolutament triomfalistes i fora de la realitat que realment s'ha imposat». Afirmen que els socialistes «només han acceptat una partida minúscula per pur electoralisme polític».

 

Segons ha pogut saber TarragonaDigital, el mig milió d'euros previst als comptes serien per iniciar els primers tràmits del projecte d'ampliació. La inversió de les obres aniria inicialment a càrrec de la Xarxa Santa Tecla, que després seria retornada anualment per la Generalitat. Uns detalls que formen part del conveni entre la Xarxa Santa Tecla i el CatSalut per impulsar el projecte d'ampliació.