1 de 10

Tarragona arrenca oficialment Carnaval amb la Disfressa d'Or que s'endú Sinhus Sport

Milers de persones van seguir en directe la gala que va tornar després de dos anys d'absència

per Laia Solanellas, 13 de febrer de 2023 a les 08:48 |

Tarragona ja ha arrencat oficialment Carnaval amb la celebració d'un dels plats forts de l'agenda. Aquest diumenge s'ha celebrat la gala de la Disfressa d'Or, un esdeveniment que va retornar després de dos anys d'absència a causa de la pandèmia de la Covid-19.

 

L'expectació i les ganes eren màximes després d'aquests dos anys d'aturada. Les colles s'havien preparat a consciència una gala que es va allargar durant diverses hores i que es va celebrar a la Tarraco Arena Plaça. 

 

Unes 2.700 persones es van reunir a l'equipament tarragoní per gaudir d'una gala que ha recuperat el to satíric i desenfadat de les anteriors edicions. Conduïda pel tarragoní Roberto Vara, la màgia i l'humor han marcat el to de l'esdeveniment. 

 

14 comparses es disputen el títol

Sobre l'escenari han passat un total de 14 comparses de Tarragona, les quals competien per endur-se el títol de la Disfressa d'Or. Concretament han estat Albada-Carpe Diem, Amics de la Part Alta, AV Residencial Palau-Torres Jordi, Comparsa Carmelites, Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance, Fotem-li Canya, La Ballaruga, Magic Dansa, Nou Ritme, Petada & Peripatètics, Platinum, Sinhus Sport, Som i Serem Urban Style i Spectrum Comparsa.

 

Totes elles han mostrat les seves millors gales amb diverses actuacions que han arrencat els aplaudiments de les milers de persones que han presenciat en directe l'esdeveniment. A més a més, el Rei i la Concubina d'aquest Carnaval de Tarragona, a càrrec de Colours Fantasy i Disc 45, també han tingut un paper destacat.

 

Així doncs, després de les respectives exhibicions, la comparsa Sinhus Sport s'ha proclamat guanyadora d'aquesta edició 2023 de la Disfressa d'Or. Sinhus Sport ha aconseguit el suport del jurat amb la seva proposta titulada 'Oceà'. En l’última edició de la Disfressa d’Or, celebrada l’any 2020, aquesta comparsa va quedar en quarta posició. El segon premi ha anat a parar a la comparsa Som i Serem Urban Style, que ha sortit a l’escenari amb la temàtica 'L’època daurada de la pirateria'.  

Participació